• Gratis verzending boven de €50
  • Snelle service en levering
  • De hipste kleding uit de regio
  • Al 20 jaar ervaring :)

Bengels en Ko

Bengels en Ko bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en al 15 jaar is Trees het vertrouwde gezicht in de winkel. Met 3 kinderen en heel wat eigengemaakte kleding verder weet zij enorm veel van kleding, kwaliteit van kleding en mode.

Trees: “Het leuke van het hebben van een eigen winkel is het samenstellen van het juiste merkenpakket en de collectie op je klant afstemmen. Met altijd jouw eigen stijl en smaak in je achterhoofd. Vooral bij kinderen is de mode wisselend en dat vergt veel inzicht in je klant”.

Naast Trees zijn Ludwien en Roswita een vast gezicht in de winkel. Wij zeggen altijd dat ze bij het meubilair horen en niet meer weg kunnen bij Bengels en Ko. Deze dames houden ervan om het de klanten naar hun zin te maken en voorzien je van een eerlijk advies.
Marliek zie je sinds 2015 bij Bengels en Ko. Met 2 dochters weet zij goed waar de moeders tegenwoordig behoefte aan hebben en probeert de mode op de voet te volgen. Om dit vervolgens door te vertalen naar de winkel.

Marliek: “De nieuwe mode direct doorvoeren in de winkel is iets wat ik erg leuk zou vinden, maar is ook lastig. Veel mensen hebben even de tijd nodig om aan bepaalde trends te wennen. Maar stapje voor stapje je klant meenemen in deze reis is echt een uitdaging, vooral als ze uiteindelijk super enthousiast zijn over het gekochte setje!”

Uw winkelwagen is leeg