• Gratis verzending boven de €50
  • Snelle service en levering
  • De hipste kleding uit de regio
  • Al 20 jaar ervaring :)

Blog

Inspiratie opdoen

Beurzen bezoeken, winkels bekijken en surfen op internet. Dat zijn mijn instrumenten als het gaat om inspiratie opdoen voor mijn shop. Vooral via instragram en blogs speur ik naar nieuwe merken en bekijk hun collectie. Zou dit bij ons in de winkel passen, vinden klanten dit ook te gek en past dit in ons concept zijn de vragen die ik mezelf stel als ik aan het zoeken ben. Er zijn zoveel, ook vooral kleine, merken die een collectie hebben die echt te gek is maar alleen door consumenten te koop is. Dus het kost tijd, maar wel superleuk om te doen.

Andere winkels bezoek ik om inspiratie op te doen voor de inrichting, leuke accessoires en soms ook om te kletsen met de verkoopsters. Want hoe leuk is het om ervaringen uit te wisselen en te horen van anderen hoe zij het doen?

Op dit moment ben ik voor Bengels en Ko op zoek naar leuke cadeauartikelen, omdat ik het zo leuk vind om naast kleding ook andere snuisterijen te verkopen die leuk zijn om weg te geven of gewoon voor jezelf te kopen!

Kleine fabriek SS17

Sinds 2005 wordt 2 keer per jaar de kleine fabriek in de RAI Amsterdam georganiseerd. Dit is de vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en kinderaccessoires voor. Vandaag ben ik , samen met mijn collega’s en vriend, naar Amsterdam gereisd om hier ons huidige merkenpakket te bekijken, nieuwe merken te spotten en inspiratie op te doen voor zomer 2017. Een eind vooruit denk je misschien, maar het gaat zo snel! Voor je het weet hangt het alweer in de winkel.

De kleine fabriek wordt dit jaar voor het eerst samen met de Modefabriek georganiseerd (dit is de modevakbeurs voor volwassen mode). Met een klein huiverig gevoel ga ik er naar toe. Vraag me namelijk af of het niet te massaal wordt allemaal? Maar bij binnenkomst zien we direct dat de kindermode volledig gescheiden is van de volwassen mode, gelukkig! We gaan onze merken bekijken en zien een paar van onze merken en dat ziet er allemaal goed uit. Mijn moeder en ik zijn bij een aantal al op inkoop geweest en zijn benieuwd wat onze collega’s Ludwien, Roswita en Carlijne van de collectie vinden en of we op een lijn liggen. Helaas voor ons staan een aantal merken ook niet op de beurs en dat is wel balen omdat je dan als winkelier een totaalplaatje mist.

Naar de nieuwe merken ben ik zeker ook geïnteresseerd en kijk mijn ogen uit wat er allemaal te koop is. Wat opvalt is dat de nieuwkomers vooral gericht zijn op een collectie met een clean imago en organisch stoffengebruik. Voor mij een super uitgangspunt en we houden deze nieuwe merkjes in de gaten.

Een van de merken die we dit jaar gaan uitbouwen is Little Indians. De collectie voor winter 2016 ziet er super uit en ik wil dan ook een breder beeld neerzetten in de winkel omdat ik zelf erg enthousiast ben over de collectie. Little Indians is fashionable kleding van baby tot kinderen tot en met 6 jaar en heeft een vernieuwende uitstraling. De kleding is vooral gericht op het comfort van de kids. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. In een volgende blog meer over Little Indians.
Conclusie: SS17: We gonna rock you!

Neem een duik in de archieven :)

Uw winkelwagen is leeg