• Gratis verzending boven de €50
  • Snelle service en levering
  • De hipste kleding uit de regio
  • Al 20 jaar ervaring :)

Kleine fabriek SS17

Sinds 2005 wordt 2 keer per jaar de kleine fabriek in de RAI Amsterdam georganiseerd. Dit is de vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en kinderaccessoires voor. Vandaag ben ik , samen met mijn collega’s en vriend, naar Amsterdam gereisd om hier ons huidige merkenpakket te bekijken, nieuwe merken te spotten en inspiratie op te doen voor zomer 2017. Een eind vooruit denk je misschien, maar het gaat zo snel! Voor je het weet hangt het alweer in de winkel.

De kleine fabriek wordt dit jaar voor het eerst samen met de Modefabriek georganiseerd (dit is de modevakbeurs voor volwassen mode). Met een klein huiverig gevoel ga ik er naar toe. Vraag me namelijk af of het niet te massaal wordt allemaal? Maar bij binnenkomst zien we direct dat de kindermode volledig gescheiden is van de volwassen mode, gelukkig! We gaan onze merken bekijken en zien een paar van onze merken en dat ziet er allemaal goed uit. Mijn moeder en ik zijn bij een aantal al op inkoop geweest en zijn benieuwd wat onze collega’s Ludwien, Roswita en Carlijne van de collectie vinden en of we op een lijn liggen. Helaas voor ons staan een aantal merken ook niet op de beurs en dat is wel balen omdat je dan als winkelier een totaalplaatje mist.

Naar de nieuwe merken ben ik zeker ook geïnteresseerd en kijk mijn ogen uit wat er allemaal te koop is. Wat opvalt is dat de nieuwkomers vooral gericht zijn op een collectie met een clean imago en organisch stoffengebruik. Voor mij een super uitgangspunt en we houden deze nieuwe merkjes in de gaten.

Een van de merken die we dit jaar gaan uitbouwen is Little Indians. De collectie voor winter 2016 ziet er super uit en ik wil dan ook een breder beeld neerzetten in de winkel omdat ik zelf erg enthousiast ben over de collectie. Little Indians is fashionable kleding van baby tot kinderen tot en met 6 jaar en heeft een vernieuwende uitstraling. De kleding is vooral gericht op het comfort van de kids. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. In een volgende blog meer over Little Indians.
Conclusie: SS17: We gonna rock you!

Uw winkelwagen is leeg